Home » BLOGS » Echt heel mooi,

Echt heel mooi,

Echt heel mooi,   Hallo Lief,

‘S morgens vroeg op een stoepje in Frankrijk met een kop koffie. De zon is net op. Ik ben alleen en denk aan jou.Onder de douche voordat ik ga werken. In de auto terwijl ik mee zing met de muziek. Wanneer ik bezig ben. Wanneer ik rust. Wanneer de ondergaande zon nog net de boomtoppen kust. Dan zie ik je voor me. Glimlach. Denk aan jou. Denk. Aan hoeveel ik van je hou.

Ik hou van je lieve gezicht en je mooie mond. Vooral omdat daar minstens acht keer per dag een “ik hou van jou” uit komt. Ik hou van je huid en van je lach. Van je Excel bestanden en je orde. En dat ik je routines doorbreken mag. Ik hou van hoe je went aan samen klussen. Anders dan voorheen. Niet meer alleen. Samen zingend op de klus trap. En hoe je me als je thuiskomt altijd éérst even komt kussen.

Ik hou van jou om de grapjes die je maakt. Om hoe we ons als kleine kinderen kunnen gedragen. Spelend leven. Om hoe je me met je wijsheid raakt, je van mij een wijze, mooie vrouw maakt. Om hoe ik op je kan leunen en voor je mag zorgen. En om hoe we ons elke dag gelukkig prijzen. Ook als het leven ons onverwacht even anders aanraakt. Altijd uitkijken naar morgen.


Elke avond bedank je mij. Voor de dag. Voor het samenzijn en de lach. Elke dag vertel je me dat de zon in jou schijnt. Dat ik de mooiste, de meest sexy en de liefste ben. Van de hele wereld. Liefkozen. Blozen. Fluister je in mijn oor. Voel me verwend. Dat we samen blijven tot aan onze oude dag. Jij en ik met rimpels en grijs haar. Maar dan nog en nog altijd. Zo ongelofelijk blij met elkaar.

Jij bent het gouden randje aan mijn dag. Nee. Aan mijn leven. Ik zou je de zon en de maan willen geven. Íeder godvergeten cliché met je willen beleven. Ik wil liefdesliedjes tot diep in de nacht. Omdat je dan zo lief met me door de kamer danst. Ik wil samen op de mountainbike. Ik weet best dat je dan wat langzamer fietst. Zodat mijn fietsen ook nog wat lijkt. Ik wil jou. En verder niets. Ik wil je broodjes smeren en de liefde met je bedrijven. Voor altijd bij je blijven. En vandaag schrijf ik jou een liefdesbrief. Al zijn woorden niet toereikend.

Je bedanken voor wie je zo perfect voor me bent. Bedankt voor je geduld. Je liefde. Je verliefd tot op het bot. Je Zijn. Je Ziel. Je wezen.

Bedankt voor samen. Voor wat je brengt en bracht. Voor de magie. Voor het groots en meeslepend. Ook in de kleine dingen. Bedankt voor de bloemen die je in je achterzak meebracht. Bedankt voor de gelijkheid al ben je dat niet gewend. Bedankt dat je er altijd, zo geduldig, lief en woest aantrekkelijk😉 voor me bent.


Hallo mijn Lief.

Deze is voor jou.

Dank je wel.

La vie

est

vraiment belle..